vrijdag 11 februari 2011

naar het ziekenhuis

Het was voor ons allen een enorme schok toen Jeanne op 25 januari jl. werd opgenomen in het ziekenhuis met veel te lage bloedwaarden. De veronderstelling van de artsen dat dit werd veroorzaakt door metastasen in haar botten is deze week door onderzoek bevestigd. Dit is een gevolg van de borstkanker van 8 jaar geleden. Op 31 januari jl. heeft Jeanne de eerste chemokuur gekregen. Nu is het vooral afwachten of de chemo aanslaat en haar bloedbeeld verbetert. We hopen vurig dat het resultaat zal hebben. Jeanne vecht met hart en ziel, zoals ze altijd heeft gedaan.

Dat je bloed nodig hebt om te kunnen functioneren ondervindt Jeanne elke dag. Na het toedienen van bloed leeft ze op, maar omdat het lichaam zelf geen bloedlichaampjes aanmaakt, is ze na een dag weer verzwakt. Over het verloop van de ziekte valt op dit moment nog niet veel te zeggen.

Jeanne en Jan zijn heel blij met alle lieve kaarten, berichten en bloemen die ze in het ziekenhuis hebben ontvangen en danken iedereen daarvoor hartelijk.
Door dit blog houden we iedereen op de hoogte van de ontwikkelingen. Je kunt ook reageren of mailen naar jeanneslok@gmail.com. Wij zorgen dat het op de goede plek terecht komt.

Het postadres is:
Diakonessenhuis Utrecht
Afdeling B3
Postbus 80250
3508 TG Utrecht

Geen opmerkingen:

Een reactie posten